fbpx

Programul de mentorat, demarat la începutul anului din dorința de-a găsi modele potrivite pentru copiii din proiectele noastre, începe să dea roade iar asta ne bucură mult. Puteți citi mai jos câteva din experiențele de până acum.

Maria și prietena ei mai mare Raluca, se întâlnesc încă de la începutul primăverii. De la prima întâlnire prietenia lor a început să se dezvolte, iar de atunci Maria povestește mereu de experiențele pe care le are cu Raluca, lucruri care pentru noi par obișnuite – cum ar fi ieșirile în mall sau plimbările în parc – pentru Maria sunt adevărate aventuri pe care le experimentează și împărtășește cu Ralu. Nu e greu să îți dai seama când cele două prietene urmează să se întâlnească, deoarece pe Maria „o trădează” ținuta de sărbătoare, părul pieptănat și aranjat și cel mai mult zâmbetul până la urechi. E fericita și asta nu poate decât să ne bucure!

Sara a primit șansa să iasă cu o familie tânără, care mai are doi copii, iar deja se vede parte din familie, așteptând cu nerăbdare ieșirile cu ei.