fbpx

Redirecționează 3,5% din impozitul pe profit

Pentru a veni în sprijinul proiectelor sociale!

Termen pentru depunerea formularelor – 25 mai 2024

Completează formularul online aici!

 

Redirecționează 3,5%

Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit pentru copiii, vârstnicii și familiile aflate în proiectele sociale ale Organizației!

Completează formularul

Online – rapid și ușor 

Din 1989 și până în prezent, Organizația s-a implicat în sprijinirea celor mai vulnerabile categorii sociale, demarând proiecte cum ar fi Case de tip Familial, Centre Sociale pentru copiii străzii, Asistență Socială la Familii Aflate în Criză, proiecte pentru bunici – Îngrijire la domiciliu și Sprijin în comunitate, Distribuiri de Ajutoare Umanitare și multe altele, din dorința de a realiza o schimbare în bine. 

Cum redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit?

Cât te costă să ajuți? Exact 2 miunte din timpul tău. Impozitul tău este oricum colectat de stat, așa că dacă alegi să redirecționezi acest procent de 3,5% nu piezi nimic. Fiecare forumlar completat ne ajută să continuăm investiția în cei 10 copii din Casa Familială, să vedem cât mai multe familii depășind situația de criză și devenind independente financiar, să susținem bunicii care nu au pe nimeni și să facilităm accesul la educație pentru cât mai mulți copii.

Completează rubrica de date personale din secțiunea 1 și apoi adaugă semnătura. Este atât de simplu! Poți bifa și căsuța pentru redirecționarea a 3,5% din impozit pe o perioadă de 2 ani! Astfel, anul viitor nu va mai trebui să completezi, iar statul va redirecționa această sumă automat.

Ce facem?

Beneficiarii proiectelor noastre

Copii

Familii

Proiecte

Au beneficiat de găzduire, adăpost și sprijin în recuperarea și identificarea propriului drum în viață, în cele 5 centre/case dedicate.

Au beneficiat de sprijin economic, social și spiritual în cei 30 de ani de activiate, în peste 15 localități (Alba Iulia, Arad, Botoșani, Brașov, București, Băilești, Cluj-Napoca, Curtea de Argeș, Jibou, Petroșani, Șimleu, Turda, Timișoara, Târgu Jiu, Slatina, Zalău)

Demarate, menite să vină în sprijinul familiilor, copiilor, vârstnicilor și comunităților în nevoie. Enumerăm aici: Farmacia Ecce Homo, proiecte agricole, fermă zootehnică, intervenții la situații de calamitate – inundații, distribuiri de bunuri umanitare, construcții case Pata Rât, grădiniță, casă maternală, case pentru copii, etc.

Dintre copiii

Copii

deveniți tineri, la ieșirea din sistemul de protecție au ajuns să aibă un loc de muncă stabil, un venit constant, o locuință adecvată, sunt angrenați în relații sociale pozitive și implicați în comunitate.

S-au bucurat de tabere de vară pe parcursul a peste 15 ani. Pentru cei mai mulți dintre aceștia a fost prima tabără din viața lor.

Vezi cum te mai poți implica pentru a susține proiectele noastre

Fii la curent cu proiectele noastre

Ne poți urmări activitatea abonându-te la newsletter-ul nostru trimestrial. 

Aici te poți abona la newsletter

adresa noastră

str. Henri Barbusse nr. 43, Cluj-Napoca, România

email

office@ecce-homo.ro

Copyright © 2024Ecce Homo