fbpx
Select Page

Donează

Implică-te

Ce oferim?

Oferim ședințe de consiliere creștină, psihologică și psihoterapie beneficiarilor din cadrul proiectelor noastre, dar nu numai atât, ci tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor în situațiile de criză prin care trec.

Psihoterapia este un domeniu interdisciplinar situat la granița dintre medicină și psihologie. Psihoterapia este o modalitate de tratament deliberat și planificat având ca scop reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburări mentale, stări de suferință psihosociale sau psihosomatice și comportamente disfuncționale. 

Consilierea psihologică este o intervenție care se adresează persoanelor aflate în situații conflictuale sau în impas în ceea ce privește rezolvarea unor situații din viața personală sau profesională. Consilierea psihologică pune accent pe conștientizarea problemelor pe care persoana aflată în criză le are, găsirea cauzelor acestora și eventualele soluții.

Consilierea creștină oferă în cadrul procesului de consiliere acceptare necondiționată, ajutor în formularea întrebărilor și găsirea răspunsurilor, construirea cărării către descoperirea adevărului despre propria persoană, accesarea resurselor și identificarea propriilor soluții sub călăuzirea lui Dumnezeu. Consilirea creștină are la bază învățătura Bibliei în procesul consilierii, fără a nega metodele folosite de către psihologia seculară, ci folosindu-le atunci când sunt necesare. 

Vizionați un scurt video despre primul ajutor în sănătate emoțională (video-ul are subtitrare și în română)

Prin contribuția ta poți însenina viața persoanelor care beneficiază de aceste servicii. Te poți implica sprijinind financiar astfel încât tot mai multe persoane aflate într-o perioadă de criză și din punct de vedere financiar, să poată beneficia de ajutor specializat. Orice sprijin este binevenit și ne ajută să mergem mai departe!