fbpx

Donează

Începuturi

În urma taberei din vara anului 2017, am realizat că cei mai mulți dintre copiii participanți nu beneficiau nici măcar de o masă caldă pe zi. Lucrul acesta ne-a motivat la acțiune, astfel că am renovat – cu sprijinul partenerilor noștri – un spațiu aflat în proprietatea Organizației, unde i-am invitat pe copii să vină să servească o masă caldă, iar apoi să își facă temele. Copiii vin la noi abia în a doua parte a zilei, de aceea în cursul dimineții spațiul este destinat întâlnirilor cu vârstnicii. 

La încheierea anului școlar, din conversațiile avute cu cadrele didactice ale copiilor, am aflat cu bucurie că 9 copii au avut o creștere semnificativă în ceea ce privește rezultatele școlare, iar ceilalți au fost lăudați pentru interesul sporit acordat activităților desfășurate în clasă, sau pentru îmbunătățirea comportamentului.

Prin contribuția ta poți susține unul sau mai mulți copiii să continue frecventarea școlii și să primească sprijinul de care are nevoie. Îi poți asigura hrana zilnică sau porția de fructe și vitamine necesară pentru dezvoltare. De asemenea, în schimbul sumei de 300 de lei poți oferi șansa unică unui copil de a merge într-o tabără de vară. Orice sumă este binevenită și ne ajută să continuăm!