fbpx

Comunitatea are nevoie de tine!

Orice implicare în activități de voluntariat implică o formă de învățare socială, chiar dacă de multe ori aceasta nu este conștientizată. Implicarea în astfel de activități dezvoltă o serie de abilități și competențe sociale, cum ar fi solidaritatea, toleranța, încrederea, spiritul civic și responsabilitatea socială.

Cum te poți implica?

Contactează-ne (0264) 437 179 pentru a afla mai multe informații sau

Programe de voluntariat

În fiecare dintre proiectele desfășurate, voluntarii dedicați reprezintă o parte integrantă a lucrării noastre. De la sprijin la teme, la mentorarea unui copil, la ajutor în distribuirile de alimente sau pentru strângere de fonduri, de multe ori ei sunt cei care aduc un suflu nou proiectelor. Dacă dorești să devi parte din lucrare, pentru o vreme mai lungă sau scurtă, te invităm să ne contactezi.

Adoptă un bunic

Mulți dintre bunicii vizitați de noi trăiesc sub pragul de sărăcie, mulți renunță la confort (căldură, apă caldă, energie) din cauza veniturilor mici, mulți „întăresc” rândurile instituțiilor de ocrotire socială și a cantinelor sociale. Implicarea voluntarilor a făcut posibilă renovarea locuințelor, achiziția medicamentelor sau altor bunuri de care aceștia au nevoie dar mai ales socializarea, înlăturarea sentimentului de singurătate și de lispă de dialog atât de acut resimțit de vârstnici. Dacă dorești să susții un vârstnic lunar, te rugăm să ne contactezi pentru detalii.

Adoptă un copil

Din 1989 și până azi, peste 200 de copii au beneficiat de protecție și adăpost în cadrul proiectelor Centrul Social și Case Familiale. Ne-am bucurat să constatăm că peste 80% dintre ei, la ieșirea din sistemul de protecție au un loc de muncă stabil, un venit constant, o locuință adecvată, au achiziționate deprinderi de viață independentă, sunt angrenați în relații sociale pozitive și implicați în comunitate. Ca toate acestea să se întâmple, până la ieșirea din sistem copiii au nevoie în coninuare de sprijin în domeniile: educațional, medical, social, al deprinderilor de viață independente și altele, astfel că avem nevoie de implicare ta! Află mai multe despre cum poți susține lunar un copil și cum îi poți asigura nevoile de bază.

Ce facem?

Case pentru copii

Proiectul datează din 1989 și a venit ca o alternativă la situația dezastruoasă a orfelinatelor din acea vreme. Ne-am dorit să deschidem case de tip familial, cu un număr redus de copii (8-10) care să crească și să cunoască dragostea și protecția unei familii, dar și centre sociale care să adăpostească copiii străzii – fenomen tot mai îngrijorător în România anilor ’90. Peste 200 de copiii au beneficiat de protecție în aceste Case.

Programe pentru copii

Peste 100 de copii beneficiază anual de programe de asistență socială și acces la educație. Organizăm tabere de vară pentru copii proveniți din medii defavorizate, organizăm ateliere de bune maniere, igienă orală, lucru manual și dezvoltarea deprinderilor de viață, îi sprijinim în îmbunătățirea situației școlare prin meditații și ajutor material (rechizite, educaționale, îmbrăcăminte, încălțămite).

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada. 

 

$4,452 Donated

Quisque velit nisi pretium

Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Proin eget tortor risus. Donec sollicitudin molestie malesuada. 

 

$10,334 Donated

Become a Volunteer Today

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. 

 

Join Now

We’ve Raised over $400,000

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luc

Helping Children All Over the World

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Proin eget tortor risus. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur 

Featured Foundation Sponsors

News & Updates

Apă caldă în mijlocul iernii

Apă caldă în mijlocul iernii

Doamna Barsony Irma este asistată de către Organizație din anul 2014. Aceasta locuiește împreună cu fiica ei Rozalia, bolnavă psihic, într-o locuința închiriată insalubră fără apă caldă și încălzire. Singură sursă de încălzire este aragazul. Venitul celor două este...

Ducem căldura în casele oamenilor

Ducem căldura în casele oamenilor

Ne bucurăm că și de aceste sărbători am mai încălzit casele câtorva oameni. Iată una dintre povești... Doamna Hoțiu Anica se află în proiectul Organizației Ecce Homo din anul 2014, acum având 75 de ani. Locuiește cu fiul mai mic și cu familia acestuia într-o locuința...

Ziua internațională a educației

Ziua internațională a educației

Ne alăturăm și noi celor care sărbătoresc astăzi „Ziua educației” - un domeniu foarte important pentru noi, pe care punem mare accent. Deoarece credem că viitorul țări și al societății în care trăim stă în educarea corectă a generației tinere, continuăm să facem tot...

Get in Touch. Get Involved.

Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. Proin eget tortor risus.

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA

Call Us: (235) 135-2351