fbpx

Zile pline de bucurie în anticiparea noului an școlar! Protagoniștii – 33 de fantastici din satele Feiurdeni și Satu Lung! Ne-am bucurat de vreme frumoasă, de mâncare delicioasă, de activități distractive și relaxante, dar am făcut și cumpărături pentru școală! Doar „vizita în Cluj” a fost deja pentru ei un prilej de bucurie, să nu mai spunem că unii au călătorit cu mașina pentru prima dată în viața lor. Fiecare clădire mai mare, fiecare parc pe lângă care am trecut, sau locuri din oraș cu care suntem atât de obișnuiți că nu le mai observăm, au fost întâmpinate cu un cor de: „woooow” din partea copiilor.
Și pentru că n-am vrea să rămânem datori cu mulțumiri față de cei care au făcut posibil să oferim copiilor zile de neuitat, le scriem un mare „Mulțumim din inimă!” celor de la Grande, doamnei Dorina Chindea și echipei Apetit Catering, pizzeriei Pizza pe vatra D&M pentru mâncarea pusă la dispoziție copiilor zilnic! Copiii și-au lins degetele după fiecare masă și bucuroși putem spune că au mâncat tot!
Mulțumiri și JCI Cluj pentru „cel mai frumos cadou din viața mea” (după cum ne-au declarat copiii) – tabletele pentru școală (și jocuri 🙂 ) și mulțumim tuturor acelora care ne-au sprijinit în această tabără de zi! Fiți răsplătiți și binecuvântați însutit!