fbpx

Am dat startul evenimentelor cu ocazia Zilei Femeii, cu o primă întâlnire dedicată vârstnicelor din proiectul nostru „Bunicii – Semenii noștri”. Doamnele noastre dragi au participat cu multă bucurie și entuziasm, declarându-ne că se simt speciale și apreciate, iar noi ne bucurăm să le primim cu căldură și dragoste și să le sărbătorim așa cum se cuvine. Mulțumim Farmec pentru că ne-au pus la dispoziție produse cosmetice, putând astfel să le oferim și câte un cadou special bunicilor drage.

Încă o zi încărcată de emoții (din cele bune) a fost chiar ieri, 8 martie – sărbătoarea tuturor femeilor, zi pe care am petrecut-o în compania doamnelor din Feiurdeni și Satu Lung, pe care am reușit să le aducem în Cluj pentru prima dată! Cu atât mai mari emoțiile cu cât cele mai multe dintre ele nu au mai participat niciodată la o astfel de întâlnire organizată special pentru ele!
A fost o sărbătoare deosebită și mulțumită participării unor mămici speciale din familia bisericii Biserica Renasterea Cluj, a mesajului încurajator și motivator al sorei Malidia Faur, dar și a momentelor muzicale oferite de grupul de tinere din Biserica Penticostala 1 Cluj „Carpati”, toate făcând ca după-masa să fie una plină de surprize și bucurii, de noi legături și prietenii. Mulțumim din nou Farmec pentru că mulțumită generozității am reușit să oferim și câte un cadou fiecărei participante. Suntem mulțumitori pentru ocaziile acestea în care ne putem sluji semenii!